. Darso - Kabogoh Jauh ~ "Cirebon Site"
Unduh Adobe Flash player

Sabtu, 02 April 2011

Darso - Kabogoh Jauh


Boga kabogoh jauh
Mentas laut leuweung gunung
Tapi apel teu bingung
Cukup hallo na telepon
Kuring di pulau jawa
Manehna pulau sumatera
Lamun malam mingguan
Mojok via SMS-an
Jelema palinter
Dunya beuki maju
Najan urang pajauh
Bisa ngobrol unggal waktu
Tiap SMS-an atawa nelepon
Teu jadi pikiran
Kajeun pulsa kabobolan
Nu penting mah bisa ngobrol
jeung manehna

0 komentar:

Posting Komentar

Visit CIREBON